Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zaterdag 29 maart 2014

Verjaardagskaart voor mijn dinnetje gemaakt!

Goedemorgen lieve Luitjes,

Opstaan vandaag met wel heel veel zon, super toch daar wordt je lekker vrolijk van. En de dag wordt nog mooier want mijn dinnetje Marrie Banis is vandaag jarig. Nogmaals Gefeliciflapstaart Mar met je 53e verjaardag. En eindelijk kan ik jullie mijn gemaakte verjaardagskaart voor haar laten zien. Ze heeft hem inmiddels via de post ontvangen en vond hem verschrikkelijk gaaf!


Deze kaart had ik in het roze op internet gespot dus een beetje van internet en een beetje van mij. Ondanks dat Marrie en ik groot fan zijn van roze heb ik me uitgeleefd met paars papier en moet zeggen dat ik hem zo ook mooi vind uitkomen. Ik ben zo blij op Marrie's aanraden heb ik het hoekje van La la land aangeschaft en het is een favoriet stansje geworden, love it!

Ik heb me best weer gedaan toch en ga me weer storten op nieuwe verjaardagskaarten.

Iedereen een heel fijn een zonnig weekend, ik ga ook zometeen en morgen van het zonnetje genieten, jullie ook?

Liefs Nit@
xoxo