Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

vrijdag 17 januari 2014

Lekker dagje gefreubeld bij mijn vriendin.

Gisteren ben ik een dagje naar mijn vriendin Marrie geweest in Rotterdam. Marrie heeft mij even de fijne kneepjes van het kaarten maken geleerd.

Vind het altijd leuk hoe een ander een kaart maakt, een ieder doet dat op zijn  eigen manier. En vandaag wil ik jullie dus een kaart à la Marrie Banis laten zien. En nog een paar foto's bij Marrie in haar creabea kamer. We hebben beide dezelfde stempel ingekleurd, zij zou een tag met het afdrukje maken en ik een kaart. Al met al is zij zo in mijn kaart opgegaan dat Marrie niet eens meer met haar tag in de weer is geweest.Maar ik doe nu even een aanpassing op dit blogbericht Marrie heeft 's avonds toch aan haar tag gewerkt toen ik weg was en het resultaat laat ik ook hier zien.

En voor ik het wist was het al weer tijd om naar huis te gaan, ik heb een hele gezellige dag gehad, en zullen dit wel vaker gaan doen.

11 januari ben ik onlangs jarig geweest en heb van Marrie een mooie kaart ontvangen en tevens van Plony. Ik was totaal verrast door deze kaarten en vind ze super gaaf, nogmaals bedankt beiden.

Marrie's creabea kamer 

Super mooi boekje door Marrie gemaakt

Deze kaarten kent iedereen wel toch?

Uitzoeken van mijn creatie

Dit wordt Marrie's creatie

Dit is mijn eindresultaat van Marrie's workshop !

Close-up Magnoliabloem

Even de geweldige Happy Birthday stans geleend

Close-up  van de super gave London Tilda uiteraard weer ingekleurd met Pan Pastel
Marrie heeft een schitterende Tag gemaakt met London Tilda en de nieuwe Doohickeystrik van Magnolia

Deze kaart heb ik van Marrie voor me birthday gehad


Deze kaart heb ik van Plony voor me birthday gehad
Dit was het dan weer en hoop dat jullie weer een reactie na het lezen achter laten daar wordt ik altijd blij van. En blije reacties kan ik nu heel goed gebruiken want ik heb nog steeds geen baan gevonden, maar zoals ik al eerder zei ik blijf positief en  blijf me uiterste best doen.

Liefs Nit@
xoxo