Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

maandag 26 augustus 2013

Knotsgekke Kaarten én Scrapdagenbeurs in de Brabanthallen !

Het heeft lang geduurd maar hier maar weer eens een berichtje van mij. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen maar jullie hebben lang niets van mij vernomen mede door het warme weer wat we de afgelopen tijd hebben gehad. Ik kon me er niet toe zetten om me mijn scrapkamertje in te hijsen en heb lekker van het zonnetje genoten. Inmiddels ben ik helemaal in de ban van facebook. Ja en daar ben ik een klein beetje verslaafd aan geraakt,had het nooit verwacht van mezelf.

Ik ben afgelopen donderdag voor het eerst naar de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagenbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch geweest. Mijn  Blog/Facebookvriendinnetje marrie-scrapblog.blogspot.nl
waar ik al zo'n 3 jaar mee blog en e-mail had mij meegevraagd naar de beurs te gaan.
Wij hadden elkaar nog nooit in het echt ontmoet,dus wij hadden een DATE op de beurs in Brabant.

Ik ben met de trein naar haar toegegaan en vandaar uit zijn we met de auto naar Den Bosch gereden.We hebben een superfantastische dag gehad, één die we beide niet snel zullen vergeten.

De foto's liegen er niet om.En we hebben natuurlijk ook weer spullentjes gescoord. Tevens heb ik een hoop bloggers, die ik alleen van foto's ken en de blogs, in real live gezien en gesproken, en voordat we er erg in hadden was het zo 17.00 uur en moesten we de beurs verlaten.

Ik kan terug kijken op een geslaagde dag.
Liefs Nit@ xoxo