Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zaterdag 26 januari 2013

Verjaardagskaarten!!!!

Hallo Luitjes,

Het even geduurd maar ik ben er weer.

11 januari was mijn verjaardag en tevens de rechtzaak van mijn zoon. Zal jullie de details besparen,was allemaal al erg genoeg. De uitspraak is jammer genoeg niet gelijk gedaan door de rechter maar is vastgesteld op 8 februari a.s.

Ik heb uiteraard mijn verjaardag niet gevierd maar mijn (stief)dochter en haar gezinnetje kwamen toch een bakkie doen en mijn kleindochter heeft me lekker opgefleurd, trouwens konden wij dit beiden wel gebruiken na zo'n dag.

Zoë is net als oma zo'n freubelfreak en had uiteraard een hele mooie kaart voor mij gemaakt. Ik was er zo blij mee, doet je weer even alles vergeten. Alleen de tekst al: Voor Mijn Lieven Oma, De Lucht Is Blauw, Een Roos Is Rood, Ik Hou Van Jou,Hiep Hiep Hoera !!!!!

Nou een mooier kado als dit kan een mens zich toch niet permitteren. Ben zo trots op die meid.Tussen het roze lintje zaten mijn verjaardagscentjes. Tevens heb ik nog een canvas gemaakt door Zoë te tonen. Deze had ze vorig jaar voor mij gemaakt, maar ben hem helemaal vergeten te showen op mijn blog. Zij weet dat er op mijn scrapkamerkast vol potjes met bloementjes staan, en toen heeft zij deze canvas gemaakt,met titel De Bloemenwereld. Hij moest ook boven mijn kast bij de bloemenpotjes hangen.

Mijn verjaardagskaart

De BinnenkantSuper mooie tekst
BLOEMENWERELD


Ik heb ook nog een verjaardagskaart gemaakt voor mijn zwager zijn verjaardag. Hij is gek van mooie chickies en vond deze KennyKdownloads.com  Carmen Electrafying girl wel een hele toepasselijke.
Weet bijna wel zeker dat hij dit chickie mooi zal vinden.

De Voorkant
De Binnenkant
Close-up

Gebruikte Materialen:

@Wit en Grijsblauw cardstock
@Paperblokje Kruidvat
@Digitale Stempel Kenny K Carmen Electrafying
@Stempel Alleen voor jou(Eline? of Marianne)
@Digi stempel Internet
@Glitterfoam
@Cricut George & Basic
@Bling bling sterrentjes kruidvat
@Go Kreate conc Frilly 7
@Zilverkleurig bling draad gevlochten
@Twinkling H 2 O'S: wild blue berry,natural linen,
cinnamon stick,golden opal en puppy red
@Stickles Ranger Chrystal


Zo dit was het weer.

Fijne middag,
liefs Nita