Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

dinsdag 31 juli 2012

Vakantie en Tilda op scooter!!!!

Ik ben lekker van mijn 2 weken vakantie aan het genieten.Nu regent het nog,maar als het goed is komt daar vanaf morgen verandering in.

Ja en wat doe je dan in je vakantie als het weer niet zo meezit,precies lekker aan de freubel.
Hoop dat ik de inspiratie blijf vasthouden want ik heb er zin in.

Het kaartje wat ik gemaakt heb is voor een oud-stagiare die binnenkort haar scootercertificaat gaat halen.Ik ga voor haar duimen dat ze zal slagen voor haar certificaat.Haar theorie heeft ze al binnen,nu nog de praktijk.

En welk magnolia-stempel past daar beter bij als scooter tilda.Had al een aantal kaartjes met de stempel op verschillende blogs gespot,en die van hobbyjanet.blogspot.nl sprong er meteen uit.Zij heeft twee keer scooter tilda gebruikt voor haar kaarten en de eerste had ze zo leuk gekleurd,die heb ik qua kleur helemaal gescraplift.Dit was de voorkant  en nu komt de binnenkant:
                                                                                                   
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heb er ook met mijn hart en ziel aangewerkt.Lekker mijn blik op oneindig en gaan met die banaan.Dat vind ik het heerlijke aan onze hobby,lekker alles van je af freubelen.

De volgende materialen heb ik gebruikt voor de buitenkant: @roze en bruin cardstock,@Authentique papier:Splendid@roze en limegroen cardstock gebruikt voor bloementjes gemaakt met de Spellbinders Rose Creations en om het Magnolia-afdrukje Spellbinders Floral Ovals en voor het digitale stempeltje Geslaagd de Spellbinders Petite Scalloped Circles Small@Tilda scooter ingekleurd met distress-ink en H2O's @bruin kant@roze parelsnoer Xenos@bruine roosjes van Marianne@Magnolia doohickeyes Heart Swirl@limegroen organzalint@oudroze hotfixsteentjes@Voor de wangetjes Sharpie posterpaint.

Voor de binnenkant:@Authentique papier :Splendid@bruin cardstock@Spellbinders Floral Ovals@roze parelsnoer Xenos@oudroze hotfixsteentjes@Cricut Cartridge Wild Card@ranger stickles chrystal@afbeelding van het scootermeisje is een digitaal afdrukje van internet.


Zo dat was even een hele opsomming wat we allemaal al niet gebruiken om 1 kaart te maken.


Hoop dat jullie van mijn gemaakte kaart hebben genoten,en ik zal zeggen nu weer snel beginnen aan de volgende opdracht.

Tevens laat ik deze kaart meedoen met Challenge 11 ALLES MAG/ANYTHING GOES van het Krea Teja Team
lieve groetjes Nita.