Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

maandag 23 juli 2012

Eindelijk weer eens een lay-out.

Het heeft even geduurd,maar ik ben er weer.Nog één weekje werken en dan heb ik weer 2 weken vakantie.Hoop wel dat het net zulk weer is als vandaag en de komende week,want regen hebben we volgens mij even genoeg gehad.Ik blijf in eigen land,dus duim ik wel voor een beetje zon,het hoeft niet zo onwijs warm te zijn,23 graden vind ik prima.A fijn genoeg gebept,want daar heb ik dit bericht niet voor aangemaakt.

Jullie zullen het niet geloven maar heb sinds tijden weer een lay-out gemaakt.Hij is wel gescraplift van dit blog ngaireg.wordpress.com.Zij maakt hele gave lay-outs van haar 7- jarig dochtertje.

Deze schoolfoto van mijn kleindochter Zoë is van dit jaar.Ik had nog steeds deze lijn van Bo Bunny Gabrielle niet verwerkt.Toen ik de lay-out op het web zag wist ik zeker dat ik deze lo wilde maken.Een beetje van internet en een beetje van mijzelf.
Ik ben er heel tevreden over,en ingelijst hangt ze te pronken in mijn woonkamer.


Dit zijn de foto's en ben reuze benieuwd wat jullie van mijn lay-out vinden.

liefs Nita