Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zondag 29 april 2012

Nichtje Amber alweer 3 jaar!!!!!


Goedenavond,

Vandaag is ons nichtje Amber alweer 3 jaar geworden.Wat gaat de tijd toch snel.Het is zo'n fijn popje  voor haar leeftijd.Maar het dametje kan ook een hittepetitje zijn.Ze laat het kaas niet van d'r brood afeten.

Op haar verlanglijstje stond een knalroze 3-wielstep en die heeft ze van ons gehad.Uiteraard heb ik een kaartje voor haar verjaardag gemaakt.En tevens doe ik mee met de challenge nr.8 van het kreateja blogteam,maak een easelkaart.

Papier: Bo Bunny Sweet Tooth,wit en roze cardstock
Stansen: Cheery Lynn Heart To Heart Lace Doily//Magnolia Swirl
Twinkling H2O's: 16Sunflower// 40 Ruby Red//41Natural Linen// 50Pink Chiffon//111Bashful Blue//
145 Mocha Rose//147 Cinnamon Stick
Stempel: Marianne Design Eline's Words//Magnolia: Sweet Crazy Love Collection 2012: Tilda with Heart Balloons
Viva: Glossgel Transparent
Sharpie: Posterpaint
Kralenhartjes

Zoals jullie zien heb ik weer aardig mijn best gedaan.Ik vind het alleen jammer dat het gebruik van de Twinkling H2O's niet echt duidelijk op de foto's naar voren komt.Want in het echt spreken de kleuren veel meer echt een paarlemoerglans zie je dan.Alles op het kaartje heb ik met de H2O's ingekleurd er is geen distress-inkt dit keer aan te pas gekomen.Ik vind het wereldspul het werkt echt heel fijn.Er zijn maar liefst 198 kleuren te koop,dus dat wordt weer hebben,hebben,hebben!!!!!

Liefs en groetjes Juanita