Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zondag 1 april 2012

Aankopen creabeurs in Rijswijk!!!!

Goedemiddag Luitjes,

Gisteren weer lekker los gegaan op de creabeurs hier 10 minuten van mij vandaan.Heb weer lekker gebept en geklept met verschillende standhouders die ik onderhand al jaren ken.Het wel en wee over het bloggen bekijken,en weinig komt er dan uit je handen.

Het viel me wel tegen dat Kitty Franken er dit keer niet was,had zo graag alles willen weten over het werken met de score-pal.Heb hem wel aangeschaft,bij Chantal van Scrapfever, nu nog gebruiken.

En lekker geslaagd voor Magnolia-papier voor bij mijn nieuwe magnoliaatjes,zowel 30x30 als  mini-papers bij Miekelotte ofwel mijn grote lieve vriendin Aya.Neline ook gezien en kennis gemaakt met Astrid,van creaastrid.Gelukkig had Aya mijn langgekoesterde Doohickeys heartswirl van Magnolia ook op voorraad,vind hem zo gaaf.En een flessie Paper Blossom lijm van Joy is super volgens zeggen van Aya.

Bij Krea2day geslaagd voor de nieuwste spellbinder nestabilities Floral Ovals.En bij Creafine, ook zo'n onwijs toffe winkel die lekker veel heeft op het gebied van stempels,geslaagd voor de vlinderstans van marianne design,craftables.En bij hun de laatste nieuwe stempelset Eline words gekocht.

En bij Scrap it & Wrap it de papierkit Little Girl van Echopark gescoord.Met al die meiden in de familie komt deze wel tot zijn recht.En op de valreep vergat ze bijna,2 doosjes gluedrops .

En bij Jolanda van het Scraphuis (Jolandas Scrapworld) heb ik de Twinkeling H2O's gekocht in 12 verschillende kleurtjes.Dit kan je samen met je distress-inkten gebruiken,het verschil is de H2O's hebben een parelmoerglans,zo mooi!!!!Mini-mister en 2 nieuwe brush H2O's aangeschaft.

Bijgaand mijn aankopen.

Nu nog tijd maken om met mijn nieuwe aanwinsten aan de slag te gaan.Maar dat zal vast wel lukken,heb voorlopig nog 3 kinderverjaardagen te gaan.Dus heel snel beginnen dan maar.Moet eerst nog even strijken vanavond en hoop nog wat tijd te hebben om wat nieuwe dingen uit te proberen.

Ga aan me avondmaal beginnen,lekker verse zalm met een salade,jammie!!!

Voor een ieder eet smakelijk,en tot gauw,
liefs Nita