Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zaterdag 15 september 2012

Creabeurs Rijswijk!!!!!!

Goedenavond allemaal,

Tijdens het Sterren Springen zet ik even mijn scrapaankopen van de creabeurs te Rijswijk op mijn bloggie.

Ik ben helemaal door mijn roze cardstock en andere favoriete kleuren heen, en heb aardig wat cardstock bij Scrap it & Wrap it van Jeanine gescoord. Ook wat oud dessinpapier ingeslagen,ja 5 vellen voor 1,- dat willen we allemaal toch?

Dit keer had ik niet zoveel wensen op mijn lijstje,ben wel kritischer geworden als vroeger. Vroeger kocht ik alles wat los en vast zat,maar gelukkig nu niet meer.

Ik heb bij Jolanda van het Scraphuis weer Twinkling H2 O'S  ingeslagen en bij Krea2Day een super gave Cheery Lynn mal met liefs 7 vlindertjes  van groot naar klein en open gewerkt en dicht.

Tevens nog even langs mijn lieve vriendin Aya geweest van Miekelotte,lekker even bij beppen als ik op de beurs ben,en tevens staan beppen met Astrid van Crea Astrid en Neline die altijd leuke workshops geeft.

Om 15.00 uur zat ik er helemaal doorheen vanaf 's morgens 10 uur en ben lekker naar huis gegaan.

Hier komen mijn aankopen:


Luitjes dit was het,  nu weer gauw aan de freubel en inkleuren van afdrukjes met mijn nieuwe H2'OS en kerstkaarten maken. Hoop jullie alles snel te laten zien,

liefs Ju@nita

5 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes heb je gescoord Juanita!!
  Ik ben de laatste jarenook steeds kritischer geworden met kopen. Ik koop nu echt alleen waarvan ik zeker weet dat ik het ga gebruiken...
  Nou de volgende keer hoop ik je weer tegen te komen hoor;-)
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heerlijk toch als je lekker geslaagd bent met je aankopen! Nu ik dit zo zie, heb ik spijt dat ik niet gegaan bent. Nou ja, volgende keer dan maar weer. Die stans is trouwens super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW super geweldig scrap stuff veel plezier er mee

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je mooie scrap spullentjes gekocht daar kan je weer leuke dingen mee maken!!

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spullen heb je weer gekocht. Heb ook de H2O's ingeslagen. Verslavend hé? Leuk je weer gezien en gesproken te hebben.

  Tot horens of ziens. Fijn weekend.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen