Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zaterdag 30 juni 2012

TARA jouw vergeten doe ik nooit!!!!!

Al was het nog zo warm Taartje kroop altijd wel even bij mij in het zonnetje.Vanmiddag om 17.15 uur is het precies 3 jaar geleden dat wij afscheid van je hebben genomen meisie.
Er gaat bijna geen dag voorbij of we hebben het over jouw.Ook al is Amboss een hele andere hond,we vergelijken jullie dagelijks met elkaar.De liefde die wij voor jouw voelde zal nooit weggaan.Je leeft voort in ons hart.

Zo'n dag als vandaag kan ik niet zomaar zonder blogberichtje voorbij laten gaan,we hebben immers hele mooie tijden met Tara meegemaakt,tijden die ik nog lang zal koesteren.

Tara ik hoop dat je Amboss vader,die februari dit jaar is overleden, inmiddels ontmoet heb bij de regenboog en dat je met hem een fijne tijd zal doormaken en zien dat hij net zo'n lief karakter heeft als zijn zoon Amboss.

Meisje ik mis je,

heel veel liefs en knuffels, je vrouwtje Nita

10 opmerkingen:

 1. Sinds onze eerste hond Raja is ingeslapen weet ik hoeveel je van een hond kan houden! Heel veel sterkte vandaag!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan dat helemaal begrijpen ook al is het bij ons al veertien jaar geleden. Sterkte ermee alsnog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je blijf toch altijd in je hart dragen
  nog veelsterkte er mee

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Juantia, wat een emotioneel berichtje, en ik kan het zo begrijpen! Heb zelf de afgelopen week foto's gescrapt van mijn poezenbeest dat al ruim 6 jaar geleden overleden is. Je "nieuwe" hond Amboss maakt vast veel goed, later zul je hetzelfde over haar denken!
  Liefs, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan me voorstellen dat je zo'n heerlijke hond niet snel vergeet. Wat een prachtige foto trouwens van jullie samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto, kan me voorstellen dat je zo'n lieve hond niet snel vergeet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een super mooie foto van jullie tweetjes,
  afscheid nemen van een kameraad is echt verschrikkelijk, helaas hebben wij het ruim 3 jaar geleden ook mee moeten maken.
  Ik snap daarom ook erg goed dat je zo'n lieve meid echt niet kan vergeten.
  dikke knuffel Simoon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Nita,

  Nou meis dit is een bericht waar je hart van over slaat zo veel emotie zit er in ik wil je heel veel sterkte toe wensen in deze moeilijke dag en natuurlijk zal je lieve hond niet vergeten die zal altijd in je hart blijven.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is bijna 5 jaar geleden dat we onze hond moesten laten inslapen, hij was 14,5 jaar geworden en hij was op. Ook hij was een echte zonaanbidder. Hij lag soms prinsheerlijk op het ligbed te slapen. Ik liet hem maar. Ik heb zoveel met hem meegemaakt en zoveel herinneringen met hem dat ik hem nooit zal vergeten. Net zoals jij heb ik ook een plekje in mijn hart waar mijn hondje altijd zal blijven. Soms doet dat zeer ....
  Heel veel liefs, Henriette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahahah dat is pas genieten!

  groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen