Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

maandag 28 november 2011

Mijn eerste kerstkaartje!!!!

Ja,het heeft even geduurd maar de eerste kerstkaart is klaar.Ik heb stempels gebruikt uit de Sweet Christmas Dreams collectie 2011 Magnolia.

Ben lekker crea-nita bezig geweest,en heb een hoop inspiratie op gedaan uit verschillende blogs.Mijn dank hiervoor dames.Veel gebruik gemaakt van de eiskristallen van Viva decor(had ze al een jaar in huis,maar nog NOOIT gebruikt).Super leuke houten sneeuwsterren van de Xenos.Uiteraard de cricut,de bigshot en een mal van marianne design.De swirl is van Joy.Diverse stempels en het spaanse tekstje heb ik op de MAC gemaak.Papier gebruikt uit een Action paperpad,en bruin,donkerblauw en ijsblauw cardstock.Alles ingekleurd met distress-inkt,kleuren die ik gebruikt heb zijn,victorian velvet,faded jeans,walnut stain,aged mahogony,tattered rosé,chipped sapphire en broken china.En natuurlijk bling,bling steentjes,want zonder deze steentjes is het GEEN Nita kaart.

Hier komt die dan en ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Ik was even vergeten de vertellen dat ik een blancokaart van de kruitvat gebruikt heb,waar dus licht in zit.Vandaar dat mijn kaartje verlicht is,leuk toch?

Op naar mijn volgende kerstkaart en beloof dat ik de kaart snel zal posten.                      
Groetjes en liefs Nita.