Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zaterdag 10 september 2011

Aankopen op de creabeurs in Rijswijk.


Eindelijk was het dit weekend weer zo ver de creabeurs in Rijswijk stond weer voor de deur.En ik heb me lekker laten gaan en heb weer mooie spullies gescoord.Verder ben ik nog bekende tegengekomen van het SA-forum,Corrie en Marrie,Jaqueline en Nathaly.                                

Ik ging naar de beurs voor  aquamarkers,maar een aantal dames hebben ze mij afgeraden en omdat ik al 12 distress-inkten in mijn bezit had,heb ik de rest van de serie aangeschaft.En een daglichtlamp stond al lang op mijn verlanglijstje dus deze ook aangeschaft vandaag.En een onwijs mooie doily dies Heart to Heart.en twee super In Shapes bij Crealies,een kleine swirl van Joy.Nieuwe platen voor mijn bigshot en Cotman water color paper en een blending tool en foam.En ook nog zo'n handige tacky glue lijmpen.En niet te vergeten 2 cricut matten voor mijn baby cricut.Het is nu al laat en ga morgen lekker in de weer met m'n nieuwe aankopen.Wat zal ik lekker slapen zeg,welterusten allemaal laat morgen wel wat creaties met m'n nieuwe mallen en stansen zien,
liefs Juanita