Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

woensdag 17 augustus 2011

Theo 65 jaar !

Mijn mannetje werd onlangs 65 en natuurlijk heeft onze kleindochter Zoë weer een mooi kunstwerk voor opa Theo gemaakt saampies met mamma. Nou de resultaten liegen er niet om.En als ik naar de foto van hun saampies kijk gaat de tijd echt snel,kan me nog goed herinneren dat ik onze lieve Zoë voor het eerst in mij armen hield.Ik ben apetrots op mijn kleindochter en (stief)dochter dat ze zo'n leuke canvas bewerkt hebben met foto's over Theo's hele leven.Ik laat julie niet langer in spanning,hier zijn de foto's.                        


Zijn ze niet schitterend,dit canvas krijgt een speciaal plekje aan de muur in de woonkamer.Verder heb ik nog niet zoveel gefreubeld,ben tussen haakjes nog steeds bezig met het mini-album van Amboss.Alles zat de laatste tijd een beetje tegen en dan kan je wel eens in een dip zitten.Maar hoop jullie snel het album van Amboss te showen,bedankt voor het kijken en alvast welterusten voor strakjes,groetjes en liefs Juanita.