Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

donderdag 30 juni 2011

Tara in loving memory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat we afscheid van je hebben moeten nemen Taartje,zoals ik je altijd noemde.Het was niet makkelijk die beslissing te moeten nemen,maar jouw is veel leed gespaard gebleven.Je blijft voor altijd in onze gedachte en leeft voort in ons hart,en zal je voor de rest van mijn  leven bij me dragen.

Wat was jij een wereld teef,wijffie.Onze leegte is inmiddels opgevuld door onze reu Amboss.Oh je moet eens weten hoe vaak ik  jullie met elkaar vergelijk.Jij keek altijd de kat uit de boom,en Amboss die gaat recht op zijn doel af,en Amboss is echt een Macho aan het worden.Jij bleef altijd in de bosjes afwachten en Amboss kunnen we niet meer zomaar los laten lopen,dat kon bij jouw wel.Als er maar een klein hondje begint te blaffen,dan laat Amboss wel even zien dat hij de baas is.Hoop dat de dominantie tzt wel weer over gaat.Hij is net zo'n lieverd als jij was,mensen kunnen zich gewoon niet voorstellen dat ik met jouw en nu met hem op de grond lig te ravotten,en dan Amboss boven op me.Werelds gewoon,men zegt niet voor niets je krijgt van een dier meer liefde dan van een mens en dat is echt zo,ik weet er alles van.Daarom is het volgende gedichtje zeer toepasselijk.

De volgende foto's heb ik van je geselecteerd meisje,ik zal je nooit vergeten,
liefs Nita
Je laatste foto met je favoriete Dinobot!!!!