Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

maandag 28 maart 2011

Naar de creabeurs in Rijswijk geweest.

Hoi Luitjes,

Ook ik was weer van de partij op de crea beurs in Rijswijk afgelopen weekend.Het was niet super druk kon overal makkelijk bij.En gescoord heb ik zeker,kijk maar naar de volgende foto's.

Ik ging voor de nieuwe lijn van Bo Bunny Gabrielle en ben daar super voor geslaagd.Het papier,bijbehorend chipboard,brads,stickers,bling bling steentjes en layered chipboard en dimensional stickers.En natuurlijk de bijbehorende glimmermist om zelf bloemen te maken en ook in die kleuren bloemenstampertjes.En als het allemaal meezit en ik foto's opgezocht heb van mijn trouwen( 21 juni 1991 )ga ik dit alles maken in het op de foto getoonde chipboardkoffertje van het merk Maya Road.Maar poeh,poeh,heb eerst nog wat andere projectjes liggen die nog voorkeur hebben.

Op de andere foto ben ik geslaagd voor de nieuwe stansen van Spellbinders,bloemen en blaadjes en takjes.En nog winterpapier natuurlijk weer Bo Bunny Midnight Frost.Hierop wil ik mooie foto's van Amboss op verwerken in de vele sneeuw die gevallen was van de winter.En natuurlijk 'wedding stamps'voor bij mijn trouwfoto's,mooi bruin kant met roosjes en nog meer glimmermist.(Kan je nooit genoeg van hebben)En als klap op de vuurpijl nog een hondepapiertje voor mijn album van Ambossie,waar ik nog steeds met plezier aan werk,hij is voorlopig nog niet af.Het is een hele klus van puppie tot hoe hij nu is.

Zal gelijk één van de laatste foto's van hem plaatsen,want dat is een tijd geleden.Zit inderdaad weer op mijn praatstoel maar ja dat moet kunnen.Iedereen alvast bedankt voor het kijken en de reacties zijn welkom.


Onze Spetter 16 maanden
 Liefs Juanita