Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

woensdag 2 maart 2011

Een verjaardagsgeschenk en een condoleancekaart!

Eindelijk weer eens tijd gehad om te scrappen.Dit keer een verjaardagscadeau gemaakt voor mijn zoon zijn schoonmoeder.Inmiddels heb ik hem haar overhandigd,en ze was er ongelofelijk blij mee.Het is een hart afkomstig van de Action.Het hart in het midden was van zwart schoolbord en heb ik met papier van Best Creation Inc,de lijn Sweet Love,bescrapt.Was erg trots op mezelf,ging mij ook van het hart om hem weg te geven,maar de uitdaging om zoiets te maken was des te groter.


En helaas na deze leuke gebeurtenis,kreeg ik gisteren een minder leuk bericht.Ik ontving een overlijdensbericht van een goede kennis van mij,helaas mocht Ans maar 53 jaar worden.En voor haar man en familie heb ik dus mijn eerste condoleance kaart gescrapt.Heb even geblogd en een ideetje opgedaan van http://www.cardsbybernadet.blogspot.com/. Ik heb er wel mijn eigen draai aangegeven en de binnenkant heb ik ook zelf bedacht.Moet zeggen voor een eerste keer niet slecht toch.Ja,als je zo'n kaart aan het scrappen bent gaat er wel  heel wat door je heen,dan zie je weer hoe kostbaar het leven is.

Iedereen bedankt voor het kijken,
Liefs Juanita