Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zondag 22 mei 2011

Nichtje Amber 2 jaar !!!!!!!

Ons lieve kleine poppe nichtje Amber is 2 geworden.

En natuurlijk heb ik weer een magnoliatje uitgeprobeerd.Oefenen baart kunst zeggen ze toch,ja het inkleuren met disstress-ink is nog niet helemaal optimaal,heb ook pas 12 kleuren in het bezit.Voor het jurkje heb ik heel wat kleuren moeten mengen om een beetje het roze van het achtergrondpapiertje te krijgen.Pfff...als ik daar aan terugdenk.En het kaartje is lekker bling,bling.En wat vinden jullie van de binnenkant,bijna alles afkomstig van het kruidvat,en zie wat een leuk resultaat je kan neerzetten.Het hoeft voor mij niet altijd duur te zijn.Onze hobby kost al genoeg,niks mis mee hoor.

Hoop dat ik deze hobby kan blijven uitoefenen tot dat ik ooit tussen 4 plankjes lig.Pest mijn mannetje altijd dat als ik dood ga een gescrapte kist wil hebben.Ja ik sta nu eenmaal met veel kleur in het leven,kan mij nooit kleurig genoeg zijn.Maar alle gekheid op een stokje hier komt Ambers verjaardagskaartje.Zodra ik een foto van haar verjaardag in het bezit heb ga ik hem hier bijplaatsen.

Bedankt weer voor het kijken,
liefs Nita

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad lekker kleurig, heerlijk!
  Daar hou ik ook van. Superleuke kaart!
  Juanita, ik denk wel dat je zes plankjes nodig hebt hoor,
  anders blijft de kist zo open aan onder - en bovenkant. ;-)))
  Groetjes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kaartje hoor! en de binnenkant maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW! Juanita, this is so GORGEOUS! I just love the pink, really stunning, and I love the bling you've added in Tildas' hair, BRILLAINT!

  thank you for visiting my blog and leaving such a sweet comment! :)
  hugs,
  Hanna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart voor Amber, vind de vlakverdeling met de letters en het cijfer erg origineel !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pachtig kaartje wat je gemaakt hebt ook een erg mooie kleurencombinatie, een perfect geheel
  Liefs Marielle

  BeantwoordenVerwijderen