Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

donderdag 9 december 2010

Baby Girl Card & Kerstkaart gemaakt met Distress Inkt.

18 november j.l. is mijn buurvrouw bevallen van haar 2e kindje en uiteraard weer een meissie.Dus aan de slag  met een geboortekaartje en tevens een uitdaging voor mij om voor het eerst gebruik te maken van  mijn eerste magnoliastempeltje .En hier weer het resultaat.

De voorkant
De binnenkant
En dit jaar ben ik ook begonnen met het maken van zelfgemaakte kerstkaarten ,dit is dus de eerste.Hoop dat die in de smaak valt.
De Voorkant
De Binnenkant
De Binnenkant
Ik heb me best gedaan en ben benieuwd naar jullie reacties,
Liefs Juanita

Aankopen op de creabeurs te RIJSWIJK.

Het heeft een beetje lang geduurd,maar hier laat ik jullie mijn aankopen zien van de creabeurs te Rijswijk van eind november j.l. Diverse kleuren Distress Inkt,Stazon,een Aquarelblok Terschelling,2 waterbrushes,kleine roosjes,een Martha Stewartpons de Monarch Butterlies trim,een embossing folder met afdrukjes van hondevoetjes,van Viva decor Eiskristallen,3 Magnoliastempels kerst,ballerina en een babytje,en als klap op de vuurpijl 2 paperpad blocks van Papermania Festive Frolics en Classic Christmas.

En bij Miekelotte heb ik een workshoppie gevolgd bij Neline.Ik heb hier met Distress Inkt met bhv een H2O brush gewerkt.Hier is mijn uitwerking ervan.Ik vond het leuk om met distress te werken en een waterbrush.Alvast bedankt voor het kijken,liefs Juanita.