Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

woensdag 30 juni 2010

Tara in Memoriam 30 juni 2009-30 juni 2010.

We hadden je nog zoveel te geven,maar je ziekte heeft je bij ons weggenomen.Ooit zullen wij elkaar weer zien.Vroeg of laat misschien.Maar één ding mag je nooit vergeten,je zal voor altijd in ons hart voortleven.

Lieverd we missen je verschrikkelijk.

Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat wij voor de moeilijke keuze kwamen te staan om onze teef  Tara, van bijna 6 jaar, te laten inslapen.Het liefst wil je ze nog langer bij je houden,maar we moesten aan haar denken,zij leed vreselijk veel pijn,en niet aan jezelf.We hebben er voor ons gevoel goed aangedaan(oh alleen de gedachte alweer,sorry,de tranen rollen over mijn wangen).

Graag zou ik mijn  mooie momenten met Tara met jullie willen samendelen.Vanaf pup tot aan volwassen hond.Dit heb ik toen gedaan  aan de hand van een mini-album toen ik net begon te scrappen.Je kan hier goed het verschil zien,als beginnend scrapper en wat ik tot nu toe creëer.

Liefs,Juanita