Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

dinsdag 8 juni 2010

Geboortekaartjes gemaakt voor nichtjes.


29 april j.l was het alweer een jaar geleden dat mijn nichtje Amber geboren werd.Dit is het resultaat van het kaartje geworden.De voorkant heb ik gescraplift uit de CardsOnly.Verder heb ik het kaartje bewerkt met de cartridge Wild Card en de Accent Essentials.

Mijn andere nichtje werd  in september 2009 geboren en kreeg de naam Vanity.Tevens heb ik voor de trotse  Opa & Oma een kaart voor hun kleinkind gemaakt.Twee keer opa en oma in 1 jaar,dat is toch geweldig.Voor het babykaartje heb ik het schitterende papier van Doodlebug gebruikt en natuurlijk weer de Cricut.En deze heb ik ook weer toegepast op het kaartje van het kleinkind.En natuurlijk als klap op de vuurpijl heb ik een kraammand voor Vanity's pappa en mamma gemaakt.Zie foto's.