Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zondag 6 juni 2010

Houten Ikea tijdschriftencassette gepimpt.

Zag laatst bij scrapcreaties op het scrappersanonimousforum staan dat iemand ook een cassette gepimpt had.Toen de lijn Tiffany's van We R Memory Keepers uit kwam,heb ik gelijk dat papier bij Sheila gehaald van Royalty Scrapbooking(jammergenoeg bestaat de site en winkel niet meer) op de creabeurs in Rijswijk.Ik weet niet of het op de foto's te zien is,maar heb de cassette opgeblinkt met de Hotfix swarovski steentjes.
PRINSESSENKROON ALBUMAls er een prinsesje geboren wordt moet dat natuurlijk vastgelegd worden in een album.En bij deze heb ik dit gedaan in het houten kroontjes album van Kaiserkraft.Het papier dat ik gebruikt heb is van Imaginisce Fairest of Them  All.