Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

maandag 31 mei 2010

Hoe is het scrappen ooit in mijn leven gekomen.......

Ik ben met het scrappen in aanraking gekomen door het opa en oma magazine OOK!Ik kreeg een abonnement van mijn (stief)dochter toen zij 4 jaar geleden moeder werd van onze mooie kleindochter Zoë.
Daar las ik een stukje over scrappen in.

Ik ben achter de pc gekropen en zag een wereld voor me open gaan.Wat gaaf zeg al die web-sites.Ik zou nu echt een hobby hebben.Ik ben nog nooit zo razend enthousiast geweest over een hobby,behalve kleding maken en onze kleindochter.

Ik weet nog dat ik naar Scrapbook Nederland in Voorburg ging.Ik keek me ogen uit.Wat hadden ze daar een scrapspullen zeg.Ik heb daar met de buurvrouw wel uren rondgelopen.

Heb het een en ander aangeschaft en me weten in te houden met verdere aankopen,want in maart zou de creabeurs in rijswijk plaatsvinden.Daar woon ik zo'n kleine 10 minuten vandaan.Daar sloeg ik helemaal op hol,ik wist niet bij welke kraam ik moest beginnen.Heb me daar lekker laten gaan en dat doe ik nog steeds elke keer.
Ik heb toen een workshop bij Scrap4Fun gevolgd hoe je een lay-out moest maken.Heb er daana nog wel wat gemaakt,maar vindt boekjes en kaartjes toch leuker.En ik wil ook nog een keer een dubbele canvas maken.
Maar ik blijf beppen zal nu wat creaties tonen.Ik begin maar bij m'n eerste lay-out gemaakt bij Scrap4Fun.
Sandra,Zoë en Tara in de sneeuw
Geboorte van Zoë  
De geboorte van onze kleindochter.Unique om als oma te mogen vastleggen.
Opa Theo met Zoë
Deze lay-out moet ik nog verder afmaken.Ik was toen nog niet in het bezit van alle scrapmaterialen,die ik nu inmiddels wel heb aangeschaft.Ik zal mij hier binnenkort op storten, en aan jullie tonen.
Welterusten,Goedenacht allemaal.

Liefs Juanita.

Verjaardagskaartje voor 1-jarig nichtje was een succes!

Hierbij show ik een verjaardagskaartje voor ons 1-jarig nichtje Amber.Ik kon hem zelf niet overhandigen daar ik en nu nog steeds ziek ben.Ik heb 2 weken geleden  keelontsteking gehad,en natuurlijk niet lang genoeg uitgeziekt .Ik verga nog van de oorpijn en hoofdpijn.Maar het in bed liggen,daar word je op den duur helemaal gaar van.Ben blij dat ik zo nu en dan achter de pc kan kruipen.Hier komt mijn creatie dan.


Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.De familie vonden dat ik er stukken op vooruit was gegaan,vergeleken met een paar jaar geleden.Maar ja daar hebben we allemaal last van in het begin.Zal nog wat creaties tonen.