Over mij

Mijn foto
Hoi. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Theo. En ben in het bezit van een 8 jarige rottweiler die luistert naar de naam Amboss. Tevens al 11 jaar trotse oma van kleindochter Zoë. Door het tijdschrift OOK(voor opa&oma's)ben ik met het scrapvirus in aanraking gekomen. Klik op de foto's om ze groter te zien. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje op mijn blog achterlaat.

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

MIJN ALLERLIEFSTE SCHATTEN!!!!!!

Volgers

zaterdag 12 juni 2010

Lekker uit me bol gegaan op de creabeurs in rijswijk!!!!!!!!!!!!

Eindelijk was het weer zo ver de creabeurs in rijswijk stond voor de deur.Ik woon daar zo'n kleine 20 minuten op de fiets vandaan.Helaas was dit weer de laatste voor de vakantie.Maar ben goed geslaagd en heb verschillende mensen van het gezellige SA-Forum voor het eerst in levende lijve ontmoet.Dat was heel gezellig,lekker beppen over het........Ik ben blij dat ik nu achter de pc zit  want ik voel mijn arme voetjes wel,ik was om 10 uur op de beurs en kwam zo'n beetje om 5 uur thuis.Nou hier komen de foto's van mijn aankopen.
The Scrapbookcompany
Deze mooie vellen gekocht bij Sandra van de Scrapbookcompany.Het is de nieuwste lijn van KI Memories en heet Paisley Parade.En natuurlijk bijpassende brads en embellishments en inkt en ook nog bloementjes van Prima en  Bo Bunny(sorry deze kwamen van de Scrapotheek).
De Scrapotheek
Toen ik dit papier had gezien was ik er meteen verliefd op.Van Crate Paper de lijn Pink Plum.Uiteraard weer de die-cuts en stickers bijgekocht. Gekocht bij Marjolein van de Scrapotheek. 
Allerlei
Een heattool had ik nog steeds niet aangeschaft dus bijdeze.Witte blommen om te glimmermisten.De superleuke embossingmal Jules jewels met butterflies.Bovenin hele leuke rose roosjes afkomstig van de Scrapbookcompany waar tevens de andere roosjes op de foto ook vandaan komen.En niet te vergeten Crafters Companion Stick Away en Stick & Spray voor mijn cricutmatten weer als nieuw te maken.Deze zijn afkomstig  van Miekelotte.De heattool is afkomstig van Love Srapping.
Love Scrapping
Weet niet of het goed te zien is maart dit komt allemaal van Guida van Love Scrapping vandaan.Het is Superhot,zij was de enige op de beurs die dit had.Het heet  My Paperworld.Je kan hiermee zelf blanco papier kleuren en versieren.Als je het precies wilt weten moet je maar op haar site kijken.

Zoals jullie zien heb ik weer heerlijk mijn scrapspullentjes aangevuld.Ik bedank alle dames die ik vandaag gesproken en gezien heb voor deze hele leuke en gezellige dag.

Liefs Juanita

3 opmerkingen:

 1. Hee hoi, leuk je even in het echt gezien te hebben. Je hebt ontzettend leuke dingen gekocht, dat papier van KI Memories heb ik ook bij Sandra vandaan, lekker vrolijk is dat he? En veel plezier met de My Paper World spulletjes, ben benieuwd wat je ermee gaat maken. Wie weet tot de volgende beurs, groetjes, Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh die spulletjes van My Paperworld heb ik vrijdag ook op de beurs gekocht en ben er nu al helemaal gelukkig mee!
  Ik hoop dat jij er net zo veel plezier van zult hebben!

  Je bent in elk geval lekker uit je dak gegaan met inkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke spullies gekocht,
  je kunt weer even vooruit en my papperworld lijkt me inderdaad wel mooi spul.ik heb het nog niet gekocht.(dom-dom)

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen